Nasveti

Splošni pogoji uporabe

Omejitev odgovornosti

Ponudnik in lastnik spletne strani www.tribest.si je SC PROJEKT, Simon Cerkvenik s.p.(v nadaljevanju ponudnik). Vse pravice so pridržane. Informacije in dokumenti na spletni strani so predmet avtorske zaščite in drugih oblik zaščite intelektualne lastnine ponudnika. Razen za lastne potrebe, je prepovedano vsakršno kopiranje, prepisovanje, razmnoževanje ali kako drugače razširjanje objavljenih informacij in receptov. Objavljene informacije in recepte na spletni strani ponudnika se ne sme uporabljati v komercialne namene, razen če se tako določi v posebnem dogovoru s ponudnikom Prepovedano je spreminjanje označb o avtorskih pravicah, drugih obvestil o pravicah intelektualne lastnine ali obvestil o drugih pravicah.

Ponudnik si prizadeva za točnost in popolnost vseh podatkov in informacij na spletni strani, vendar za njihovo dejansko točnost in popolnost ne prevzema nikakršne odgovornosti. Uporabniki dostopajo do spletne strani na lastno odgovornost. 

Ponudnik ne odgovarja za morebitno škodo zaradi motene ali onemogočene rabe spletne strani ali za kakršne koli napake ali pomanjkljivosti v njihovi vsebini. .Ponudnik ne jamči in ne prevzema nikakršne odgovornosti za škodo, ki bi jo povzročil morebitni virus. Uporabnik si pri nalaganju dokumentov s spletne strani sam zagotovi varnost pred morebitnimi virusi in tako sam odgovarja za morebitno skodo.  

Ponudnik si pridržuje pravico, da spletno stran kadar koli spremeni brez predhodnega obvestila, in sicer tako vsebinsko kot oblikovno.

Vsi nasveti, recepti in vse informacije objavljene na spletni strani ponudnika v nobenem primeru ne morejo nadomestiti strokovnega mnenja oziroma zdravljenja kvalificiranega osebja medicinske, farmacevtske ali/in drugih strok. Predlagamo, da se pred zaužitjem receptov prepričate o vseh sestavinah in pri pripravi izločite sestavine na katere ste alergični ali da se v zvezi z uživanjem receptov posvetujete z zdravnikom. Ponudnik ne odgovarja za morebitne reakcije na sestavine in nikakor ne nadomesti mnenje strokovnega medicinskega osebja.

Registracija 

Vsi uporabniki, ki želijo prejemati obvestila ali se odločijo za uporabo storitev ali nakup produkta, ki jih nudi ponudnika, morajo izpeljati postopek registracije. Postopek registracije se izvede s pomočjo spletnega obrazca, v katerega vnesejo zahtevane podatke. Del postopka registracije je tudi potrditev, da so prebrali Splošne pogoje in se z njimi v celoti strinjajo. 

V primeru kršitve Splošnih pogojev uporabe si ponudnik pridržuje pravico do takojšnje izključitve uporabnika in prekinitve članstva brez predhodnega obvestila.

Varovanje osebnih podatkov

Ponudnik se zavezuje, da bo v skladu z zakonom o varovanju osebnih podatkov, varoval zaupane osebne podatke. Ponudnik se zavezuje, da osebnih podatkov ne bo posredoval, posodil ali prodal tretji osebi, brez predhodnega obvestila in pridobitve pisnega soglasja posameznika. Ponudnik si pridržuje pravico obdelovanja osebnih podatkov za namene vzorčenja, anketiranja, nagradnih igr, statistične obdelave podatkov, pošiljanja drugega oglasnega gradiva, ter za obveščanje o novih ponudbah, nikakor pa za posredovanje informacij tretjim osebam brez privolitve posameznika. Registrirani uporabnik lahko od ponudnika kadarkoli zahteva prenehanje pošiljanja oglasnega gradiva in sicer pisno na ponudnikov fizični ali elektronski naslov.